Lăptișor de matca Pur 20gr

1.000,00 MDL TVA

Alături de creşterea longevităţii şi îmbunătăţirea fertilităţii, dar și pentru o imunitate bună poţi consuma laptișor de matca pur de la Nectar Lux pentru:

•   prevenţia stărilor de răceală şi gripă;

•   buna funcţionare a sistemului cardiovascular prin reducerea nivelului de colesterol din sânge;

•   creşterea rezistenţei la efort fizic şi intelectual;

•   îmbunătăţirea memoriei;

•   depăşirea stărilor depresive;

•   echilibrarea nivelului de zahăr din sânge, beneficiu pentru care lăptişorul este recomandat persoanelor care suferă de diabet;

•   prevenţia bolilor neurodegenerative (în special Alzheimer) graţie conţinutului ridicat de antioxidanţi care anihilează acţiunea radicalilor liberi;

•   reducerea durerilor inflamatorii prin creşterea puterii de absorbţie a calciului de către organism;

•   protejarea ficatului;

•   stimularea producţiei de colagen, esenţial pentru frumuseţea pielii;

•   diminuarea şi reducerea primelor semne ale îmbătrânirii.

S-au obținut rezultate foarte bune și în tratamentul infertilității la femei care urmaseră în prealabil, fără nici un rezultat, tratamente pe bază de hormoni de sinteză, ajutându-le să rămână însărcinate și să păstreze sarcina.

Datorită efectului complex al lăptișorului de matcă, s-a constatat creșterea secreției de lapte la femeile care alăptează. Lăptișorul de matcă aduce un aport important de vitamine și minerale și are efect pozitiv în stimularea glandelor mamare.

Laptișorul de matca pur conține substanțe biogene cu rol în normalizarea activității hormonale, ajutând în special la sintetizarea acelor hormoni pe care organismul nu îi secretă în cantități suficiente.

De asemenea s-a observat că lăptișorul de matcă este un bun supliment alimentar pentru femeile aflate la menopauza, care au un nivel scăzut de estrogen, obținându-se rezultate pozitive în combaterea insomniilor, a stărilor de depresie și oboseală.

Acest produs neprețuit al stupului este și un ajutor în protejarea ficatului și a fost folosit cu succes în tratamentul ulcerului duodenal.

Efectul deosebit al laptisorului de matcă în îmbunătățirea capacitățîi fizice s-a observat mai ales în cazul copiilor. În pediatria neonatala s-au observat creșteri în greutate chiar și la copiii născuți prematur, cărora nu li se mai acordase nici o speranța.

De asemenea, în urma tratamentului cu lăptișor de matcă, bătrânii slăbiți prind putere, le crește pofta de mâncare și au o stare mentală mai bună.

Cercetătorii au sugerat că acest efect de prelungire a vieții a fost probabil cauzat de efectul antioxidant al lăptișorului de matcă. De-a lungul anilor s-a observat că o cură cu lăptișor de matcă mărește capacitatea de concentrare. Conform rapoartelor unor studenți, consumul de lăptișor de matcă în cantitate mare în timpul sesiunii a avut efect pozitiv, putând să memoreze informații cu mai multă ușurință.

Situațiile de stres sunt inevitabile și le trăim zi de zi. Modul în care reacționăm la ele depinde de cât de toleranți suntem la stres. Lăptișorul de matcă elimina stresul.

Lăptișorul de matcă este utilizat și pentru ameliorarea cazurilor de inflamații ale vezicii urinare, prin dispariția progresivă a simptomelor de arsură și durere.

Dacă suferi de diferite afecțiuni respiratorii, ar fi bine să iei în considerare și o cură cu lăptișor de matcă. Specialiștii au relatat că în urmă unui studiu cu o cură cu lăptișor de matcă au observat că le-a crescut simţitor rezistenţa la răceală şi la gripă, iar dacă apoi s-au confruntat cu probleme similare de sănătate, vindecarea a fost mai rapidă şi fără complicaţii.

Folosit ca supliment alimentar, lăptişorul de matcă produce o serie întreagă de reglaje ale activităţii digestive. Este recomandat consumul lăptișorului de matcă copiilor celor care suferă de tulburări intestinale însotite de diaree, vărsături sau constipație. Atunci când este administrat în combinaţie cu miere şi polen, lăptişorul de matcă pur este benefic în cazurile de ulcer gastric şi ulcer duodenal.

Disponibil pentru precomandă

Descriere

Lăptișorul de matcă și frumusețea

Fiind un produs 100% natural, lăptișorul de matcă are efecte spectaculoase asupra pielii și părului. Pe lângă faptul că previne apariția ridurilor și le diminuează pe cele deja existente, lăptișorul de matcă pur, stimulează producerea colagenului care menține pielea elastică.

Administrarea internă a lăptișorului crud de matcă are efecte cu totul excepționale pentru înfrumusețarea pielii. Sub acțiunea acestui remediu s-a remarcat:
* normalizarea secreției glandelor sebacee, element de maximă importanță pentru tratarea acneei și a tenului seboreic.
* stimulează metabolismul celulelor epidermale, ceea ce ajută la cicatrizarea mai rapidă și estetică a unor leziuni ale pielii.
* crește secreția de estrogen a organismului, ceea ce face pielea mai fină, mai catifelată și mai elastică.
Conform nutriționiștilor care i-au studiat proprietățile, lăptișorul de matcă este și cel mai puternic aliment-medicament din lume. Compoziției chimice a acestui elixir al stupului i-au fost consacrate zeci și sute de studii, dar adevărul este că încă se știe foarte puțin despre conținutul acestei paste albe-cremoase, secretată de albine. În principiu, lăptișorul de matcă este compus din 67% apă, 12,5% proteine, 11% zaharuri simple, 5% acizi grași, vitamine din complexul B (B5 și B6, în special), minerale, enzime, hormoni, substanțe cu efecte antibiotice și antivirale.